Despre muzica romaneasca

De fel, sunt un tip care asculta foarte multa muzica. Imi place sa ascult muzica pentru ca ma relazeaza si-mi da o stare de bine pe care nicio alta forma de arta nu mi-o poate induce. Ascult cam toate genurile muzicale, totul depinde de starea in care ma aflu. Sunt de parere ca muzica este cel mai bun tratament, daca stii cand si ce sa asculti intr-un anumit moment mai greu in care te afli.


Muzica romaneasca s-a cam dus la vale, parerea mea. Sunt artisti care inca fac o treaba buna, dar care strica tot printr-un videoclip desprins parca din site-uri ca absolutely in care sunt prezentate diverse modele de videochat. Videoclipuri cat mai pornografice atrag cat mai multe persoane, iar artistii si producatorii asta urmaresc. Chiar daca masa de oameni atrasa nu este foarte "inteligenta", cei care fac aceste materiale cat mai sexy, nu urmaresc sa atraga o anumita categorie de oameni, ci vor numere cat mai mari.

Acest fenomen nu se intampla doar la noi, ci si in strainatate, atunci cand artistul doreste sa faca foarte multe vizionari pe site-urile de socializare. Daca nu stiati, fiecare artist castiga sume impresionante si din vizualizarile pe care dumneavoastra le oferiti la videoclip, asta pe langa concerte si contracte de imagine.

Muzica romaneasca este doar o afacere, nimeni nu vrea sa mai creeze ceva de calitate, iar asta este un dezavantaj enorm.

Trimiteți un comentariu