Job-ul care a prins contur si la noi in tara

Cred ca am mai scris despre asta pe acest blog, dar nu mi-e teama sa reiau acest subiect pentru a-l mai aprofunda putin. Vreau sa scriu cateva randuri despre videochat si tot ce inseamna aceasta industrie, nu foarte aprofundat pentru ca nu sunt foarte informat. Chiar daca la inceput, adica acum cativa ani, tuturor li se parea ceva iesit din comun, acum videochatul a ajuns sa prinda destul de bine prin randul domnilor care nu au o jumatate, dar simt nevoia sa socializeze cu vreo domnisoara sau doamna.


Cei care inca mai gandesc ca un studio de videochat Bucuresti inseamna prostitutie, nu sunt foarte informati si nu stiu prea bine cu ce se mananca defapt aceasta practica. Am spus-o si am sa ma repet, modelele de videochat chiar muncesc intr-un astfel de studio, nu au o munca la fel de grea ca alte persoane, dar nici sa socializezi continuu si sa-ti mentii zambetul pe buze nu este destul de usor. Trebuie sa ne gandim ca sunt momente in viata fiecaruia in care ni se intampla niste lucruri mai putin fericite si nu avem niciun chef de viata. Ei bine, ele trebuie sa uite de problemele personale si sa fie mereu acolo, la datorie, pentru a discuta cu fel si fel de oameni, cu diferite caractere si tipi de toate varstele.

Asadar, putem spune fara sa gresim ca videochat-ul este un job, mai mult sau mai putin apreciat, dar care cu siguranta produce bani si implica mai multe responsabilitati pentru cei implicati in acest business.

Modelele care aleg sa mearga pe un astfel de job trebuie sa-si asume anumite critici si pareri ale oamenilor din jur care nu inteleg foarte bine fenomenul.

Trimiteți un comentariu