Intamplari din adolescenta

Pentru ca in viata fiecarui tanar este frumos sa se intample anumite aventuri pe care sa le povestesti cu drag peste ceva timp, chiar daca pe moment nu pareau cele mai dragute lucruri, astazi m-am gandit sa scriu un articol in care sa descriu 3 situatii comice si totodata putin erotice prin care am trecut de-a lungul timpului. Nu sunt foarte extraordinare, de accea consider ca sunt alte povesti traite de alte persoane care ar putea depasi cu siguranta cele povestite de mine pe acest blog acum.

Asadar, dupa cum am spus, urmeaza 2 situatii comice combinate cu putin erotism prin care am trecut in tineretea mea:

1. Cele doua colege perverse
Eram la o petrecere cu ocazia unei zile de nastere. Acolo au fost invitate si doua colege pe care toata lumea le banuia ca erau lesbiene. Cand am observat ca ele au disparut din peisaj, am inceput sa le caut prin casa sarbatoritei. Nu mare mi-a fost mirarea cand am intrat intr-un dormitor si am vazut niste scene asa cum nu vazusem nici in unele filme porno cu lesbiene. A ramas secretul nostru de atunci si inca sunt de parere ca cele doua au o astfel de relatie si in ziua de azi.

2.  O colega de liceu care se iubea cu un profesor
Ce e drept, profesorul era de la alt liceu, dar tot ciudat este genul asta de relatie. Nu am putut sa-i prind exact in timpul actului sexual, dar am citit o conversatie din telefonul colegei in care erau descrise foarte multe pozitii si gesturi erotice din care mi-am putut da seama ca intre cei doi nu exista doar o relatie de prietenie clasica.

As mai putea scrie si despre alte intamplari, dar las pentru un alt articol pe care il voi scrie tot pe acest blog, daca autorul va fi de acord.

Articol scris de un cititor.

Trimiteți un comentariu